kinderfeestjes-nieuw

Roovertsche Leij

Klimbos & Durfbos

Survival Feestje vanaf 7 jaar

De kinderen worden ontvangen met ranja & snoepcake. Vervolgens gaan we het bos in en maken een Survivaltocht die uitkomt bij een kantelladder en kabelbaan over een sloot. Aangekomen bij de boogschietbaan kunnen alle kinderen schieten (met speciale kinderbogen) om hiermee materiaal te verdienen waarmee ze aan het einde van de middag een vuur maken. We sluiten de middag af met roosteren van marshmallows.

Minimaal aantal deelnemers: 8

Tijdsduur:

2,5 uur

Prijs:

Vanaf 7 jaar: € 15,50 p.p.

knop-reserveren

Fun Klim Feestje vanaf 7 jaar

Na een ontvangst met feestelijke snoepcake en ranja begint jullie avontuur. Dit bestaat uit het beklimmen van een klimwand, hoognet, pamper jump en nog vele andere hoogte onderdelen. Ook zijn er enkele onderdelen bij de grond om even bij te komen of voor de kinderen die niet alle onderdelen durven te doen.

sterMinimaal aantal deelnemers:8

sterTijdsduur:

2,5 uur

sterPrijs:

Vanaf 7 jaar: € 16,50 p.p.

knop-reserveren
kinderfeestjes-2

Klim & Zip Feestje vanaf 9 jaar

Na een ontvangst met feestelijke snoepcake en ranja begint jullie klimavontuur. Na een uitgebreide instructie wordt het basisparcours (4-5 meter hoogte) afgelegd. Daarna kan iedereen op zijn / haar eigen niveau klimmen, op alle drie de hoogte parcoursen en het lage boulder parcours.

Minimaal aantal deelnemers:8

Tijdsduur:

2,5 uur

Prijs:

Vanaf 9 jaar: € 16,50 p.p.

knop-reserveren
klim-durfbos-3

Direct reserveren

De parcours zijn te reserveren aan de bar of via onderstaand formulier. Geef bij ‘opmerking’ aan welke activiteit uw voorkeur heeft.

Vul het formulier in om een reservering te maken. Wij nemen bij ontvangst van uw aanvraag contact met u op om de reservering compleet te maken.

Uw naam (verplicht)

Hoe kunnen we contact met u opnemen?

Datum voor reservering

Voor hoeveel personen wilt u een reservering maken?

Details van uw aanvraag/interesse