Klimbos & Durfbos-nieuw

Roovertsche Leij

Klimbos & Durfbos

Klim & Zip

Je staat op het punt om je grenzen te verleggen. Je kijkt nog een keer naar beneden en dan…..suis je tussen de boomtoppen door! Klauter over spannende bruggen, bedwing hoge touwnetten en laat je gaan op de zip-lines (tokkelbanen).

Tijdsduur:

2 uur

Prijzen:

9 t/m 12 jaar: € 15,95 p.p.

Vanaf 13 jaar: € 19,95 p.p.

knop-reserveren

Klim & Zip Plus

Kom klimmen en klauteren over spannende bruggen, bedwing hoge touwnetten en laat je gaan op de zip-lines (tokkelbanen). Deze activiteit wordt afgesloten met de Freefall. Een vrije val van 6 tot 12 meter! Ook kan er geklommen worden op een mooie houten klimwand.

sterTijdsduur:

2,5 uur

sterPrijzen:

9 t/m 12 jaar: € 21,50 p.p.

Vanaf 13 jaar: € 25,50 p.p.

knop-reserveren
klim-durfbos-2

Fun Klimmen

Kom Fun Klimmen en bedwing uitdagende klimobjecten in het Klim & Avonturenbos! Beklim een hoog touwnet, de jacobsladder, de monkey-climb en kijk hoe ver je komt op de klimwand. Ook hangen er kantelladders en kan je je balans oefenen op de slackline.

Tijdsduur:

2 uur

Prijzen:

6 t/m 8 jaar: € 12,50 p.p.

9 t/m 12 jaar: € 15,95 p.p.

Vanaf 13 jaar: € 19,95 p.p.

knop-reserveren
klim-durfbos-3

High Events

Slinger hoog tussen de bomen met de Big Swing (rolstoelvriendelijk), maak een zo hoog mogelijke toren van kratjes en beklim de pamperpaal. Verroer je niet wanneer de zwerfkei op je afkomt tijdens de pendule opdracht, oefen je balans op de slackline en test het vertrouwen binnen de groep bij de vertrouwensval.

sterMinimaal aantal deelnemers: 10

sterTijdsduur:
2 uur

sterPrijs:
Vanaf 13 jaar: € 27,50 p.p.

knop-reserveren
klim-durfbos-4

High Events Plus

Idem als de High Events met als toevoeging de ‘vrije val’. Klim hierbij op verschillende manieren naar een plateau op de hoogte waarop jij nog naar beneden durft te springen van maximaal 12 meter hoogte!

Minimaal aantal deelnemers: 10

Tijdsduur:
2,5 uur

Prijs:
Vanaf 13 jaar: € 32,50 p.p.

knop-reserveren
klim-durfbos-5

Direct reserveren

De parcours zijn te reserveren aan de bar of via onderstaand formulier. Geef bij ‘opmerking’ aan welke activiteit uw voorkeur heeft.

Vul het formulier in om een reservering te maken. Wij nemen bij ontvangst van uw aanvraag contact met u op om de reservering compleet te maken.

Uw naam (verplicht)

Hoe kunnen we contact met u opnemen?

Datum voor reservering

Voor hoeveel personen wilt u een reservering maken?

Details van uw aanvraag/interesse