Wandelarrangementen

Roovertsche Leij

Wandelarrangementen

De Roovertsche Leij ligt op een unieke locatie, te midden van overweldigend natuurschoon. Er zijn dan ook prachtige wandelingen van twee tot wel twintig kilometer te maken met ons als start- en/of eindpunt. Met onze wandelarrangementen ontdekt u het natuurschoon van Gorp & Roovert, De Regte Heide, Het Ooievaarsnest, De Halve Maan, Gorp aan de Leij, Landgoed Nieuwkerk of één van de andere natuurgebieden van de Kempische Landgoederen.

  • De wandelroutes zijn uitgestippeld in samenwerking met de Kempische Landgoederen, Brabants Landschap en de Brabantse Kempen.
  • Alle wandelroutes in samenwerking met Brabants Landschap zijn helemaal gratis! De wandelroutes van Kempische Landgoederen zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding van €1,70. Deze bijdrage wordt gebruikt voor het onderhoud van de paden en de routeborden.
  • Liever wandelen onder begeleiding van een gediplomeerde ervaren wandelgids (IVN-Tilburg)? Op aanvraag kunt u deze reserveren voor een groep van maximaal twintig personen. De kosten hiervoor bedragen 85 euro.

Direct reserveren

De wandelroutes zijn te boeken aan de bar of via onderstaand formulier.

Vul het formulier in om een reservering te maken. Wij nemen bij ontvangst van uw aanvraag contact met u op om de reservering compleet te maken.

Uw naam (verplicht)

Hoe kunnen we contact met u opnemen?

Datum voor reservering

Voor hoeveel personen wilt u een reservering maken?

Details van uw aanvraag/interesse