Fietsarrangementen

Roovertsche Leij

Fietsarrangementen

Op de fiets ontdekt u niet alleen het natuurschoon direct rondom de Roovertsche Leij, maar komt u langs tal van bijzondere bezienswaardigheden. Niet voor niets lopen de internationaal vermaarde Schelde-Rheinroute en Tastes of Abbeys langs de Roovertsche Leij. Trakteer uzelf op een onvergetelijke fietstocht van twaalf tot vijftig kilometer!

  • Voor slechts 10 euro per dag huurt u een fiets, inclusief twee fietskaarten van de Kempische Landgoederen. Gelieve uw fiets minimaal een dag van tevoren te reserveren in verband met beschikbaarheid.
  • Voor een meerprijs huurt u een elektrische fiets. Gelieve uw elektrische fiets minimaal twee dagen van tevoren te reserveren in verband met beschikbaarheid.
  • Gratis fietsroutes en fietsroutes tegen een kleine vergoeding van €1,70 zijn verkrijgbaar aan onze bar. De fietsroutes zijn uitgestippeld in samenwerking met de Kempische Landgoederen, Brabants Landschap en de Brabantse Kempen.

Direct reserveren

De fietsen zijn te reserveren aan de bar of via onderstaand formulier.

Vul het formulier in om een reservering te maken. Wij nemen bij ontvangst van uw aanvraag contact met u op om de reservering compleet te maken.

Uw naam (verplicht)

Hoe kunnen we contact met u opnemen?

Datum voor reservering

Voor hoeveel personen wilt u een reservering maken?

Details van uw aanvraag/interesse