Roovertsche Leij

Activiteiten Roovertsche Lei

Deze week is gestart met het grondwerk voor de bouw van een recreatieve poort aan het Gorps Baantje. Het project draagt de naam Roovertsche Leij. Initiatiefnemer is Rob Mutsaers van Boerke Mutsaers. Aan de andere kant van de weg gaat Rocks & Rivers een educatief speelterrein inrichten. Rocks & Rivers wil daar ook een nieuw hoofdkwartier bouwen.

SPELEN IN DE NATUUR

  • Springen op staptegels, klimmen en klauteren in boomstronken; op de overzichtelijke, kindveilige speelplaats naast ons terras vermaken kids tot 11 jaar zich volop.
  • Kinderen vanaf 11 jaar kunnen het Belevingspad lopen en met een kaart inclusief opdrachten op pad gaan. De wandeling heeft een educatief karakter, met informatie over de dieren die hier boven en onder de grond leven.
  • Het (toekomstige) speelbos wordt het helemaal! Een klimfeest voor jong en oud. Veilig gezekerd klimmen uw kinderen door het bos, van de ene naar de andere boom. Een unieke ervaring!

ROCKS ‘N RIVERS

Op het terrein van Natuurpoort De Roovertsche Leij is ook outdoor- en evenementenorganisatie Rocks ‘n Rivers gevestigd, met een gevarieerd aanbod aan buitensport- en spelactiviteiten. Een enthousiast team van vakkundige en gecertificeerde instructeurs laat je ‘buitenspelen’ met respect en behoud van de natuurlijke omgeving. Een avontuurlijke belevenis voor jong en oud!

 

Kijk voor meer informatie op