Roovertsche Leij

Menukaart

MENU-special voor de gehele tafel; u kiest voor een 3 of 4 gangen menu bestaande uit; als voorgerecht een uitgebreide streekplank, deze zal bestaan uit een keur van diverse vis en vlees producten met vers brood en smeersels. Vervolgens maken we samen met u een keuze uit drie verschillende hoofdgerechten (en eventueel vegetarisch gerecht) van de kaart. Het dessert bestaat uit twee keuze’s van de kaart of een kopje koffie/thee met 2 bonbons.
• Prijs 3-gangen € 29,75 *
• Prijs 4-gangen € 32,75 * (= incl. kopje soep)
* Bij keuze tournedos + € 6,50 / Bij keuze Tarte Tatin + € 2,50

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk producten uit eigen streek te gebruiken, afkomstig uit het Hart van Brabant / de Brabantse Kempen en net over de grens in België. Vaste leveranciers o.a. kaasboerderij Leyedaeler, fruitkwekerij de Braacken, Kaas & Meer uit GÔOL (Goirle), bakker Willem Willemse uit Hilvarenbeek, Van Olphen uit Gilze, Broeders uit Berkel Enschot, Lekkern’ei uit Spoordonk, D’n Italjaan uit Baarle Nassau.

Heeft u een allergie ? Onze medewerkers informeren u graag !

GEHELE JAAR DAGELIJKS GEOPEND VANAF 9.00u tot ……
Vraag naar; onze wandel- en fiets kaarten/routes, huurfietsen, groep arrangementen met o.a. huifkartochten, brouwerij Nicolaas, brouwerij De Roos, wandelen met gids, Bed & Breakfast, Wellness Thermen Goirle, Golfclub landgoed Nieuwkerk en natuurlijk de mogelijkheden in het klim & avonturenbos Rocks ’n Rivers (hier op het terrein)

Lunch gerechten
Onze lunch gerechten serveren wij met verse snedes zuurdesembrood
van bakkerij Willem Willemse | Hilvarenbeek

Soepen:
Deze gerechten worden geserveerd met focaccia brood en boter

  • Tomatensoep “Caprese” €5,00 Klein | €6,00 Normaal

    Huisgemaakte tomaten soep | mozzarella bolletjes | pesto olie

  • Bospaddestoelen soep €5,00 Klein | €6,50 Normaal

    Huisgemaakte bospaddestoelen soep | croutons | assortiment diverse bospaddestoelen

Groepen vanaf 10 personen beperken wij de hoofdgerecht keuze tot max. 4 gerechten (en eventueel een extra vegetarische keuze). Dit om de voortgang en kwaliteit te bevorderen voor onze gasten.

Salades / Voorgerechten:
Deze gerechten worden geserveerd met focaccia brood en boter
Salade groot is een prima hoofdgerecht / Salade klein is prima als voor of lunch gerecht

Hoofdgerechten:
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frieten, mayonaise en rauwkostsalade

Zoetigheden:

Voor bij de koffie:

Kinder suggesties:

Voor bij de borrel:

Warme dranken:

Frisdrank (kleine fes 20cl/25cl):

Bieren:
WIJN / GEDISTILLEERD: