Roovertsche Leij

Avonturenbos

JUNIOR SURVIVALTOCHT ‘ONBEGELEID’

Gewapend met een opdrachtenkaart, kompas, scorekaart, verrekijker, loep en blinddoeken in een rugzak trek je zelf het Avonturenbos in. Tijdens de tocht kom je diverse opdrachten tegen zoals een slackline (dun koord), kabelbaan, kantelladder en survival parcours. Onderweg zijn er ook nog enkele natuur opdrachten op te lossen. Aan het einde van de tocht ontvangen de deelnemers materiaal om zelf een vuur te maken en marshmallows te roosteren.

Tijdsduur:
2 uur – 3 uur

Prijs:
Vanaf 4 jaar: € 9,95 p.p. (ouders/meelopende begeleiders gratis)

GPS SMOKKEL WANDELTOCHT

Ontdek de geheimen van de smokkeltijd, de geschiedenis van de bijzondere families die hier woonden en de drama’s die zich in de oorlog afspeelden. Deze route leidt naar de bijzondere cultuur & historische plekjes van het Landgoed Gorp & Roovert. Door de GPS tocht af te leggen en de smokkelvragen en -raadsels te beantwoorden, verdient elke deelnemer een prijs uit de smokkelkist!

Minimaal aantal deelnemers:
2

Tijdsduur:
2 uur (5 km)

Prijs:
Vanaf 9 jaar: € 9,95 p.p.

KICKBIKE SMOKKELTOCHT

Ontdek de geheimen van de smokkeltijd per kickbike! Met kaart, kompas en fotozoektocht gaan de deelnemers de omgeving verkennen. Tijdens de tocht komen de deelnemers op verschillende historische plekjes van het Landgoed Gorp & Roovert, waar er opdrachten en vragen gedaan moeten worden.

Minimaal aantal deelnemers:
2

Tijdsduur:
2 uur (6 km)

Prijs:
Vanaf 6 jaar: € 15,95 p.p.

DIRECT RESERVEREN

De parcours zijn te reserveren aan de bar of via onderstaand formulier. Geef bij ‘opmerking’ aan welke activiteit uw voorkeur heeft.

Vul het formulier in om een reservering te maken. Wij nemen bij ontvangst van uw aanvraag contact met u op om de reservering compleet te maken.