Roovertsche Leij

Avonturenbos

JUNIOR SURVIVALTOCHT

Gewapend met een opdrachtenkaart, kompas, scorekaart, verrekijker, loep en blinddoeken in een rugzak trek je zelf het Avonturenbos in. Tijdens de tocht kom je diverse opdrachten tegen zoals een slackline (dun koord), kabelbaan, kantelladder en survival parcours. Onderweg zijn er ook nog enkele natuur opdrachten op te lossen. Aan het einde van de tocht ontvangen de deelnemers materiaal om zelf een vuur te maken en marshmallows te roosteren.

Tijdsduur:
2 uur – 3 uur

Prijs:
Vanaf 4 jaar: € 9,95 p.p. (ouders/meelopende begeleiders gratis)

GPS WANDELTOCHT

Ontdek de geheimen van de smokkeltijd, de geschiedenis van de bijzondere families die hier woonden en de drama’s die zich in de oorlog afspeelden. Deze route leidt naar de bijzondere cultuur & historische plekjes van het Landgoed Gorp & Roovert. Door de GPS tocht af te leggen en de smokkelvragen en -raadsels te beantwoorden, verdient elke deelnemer een prijs uit de smokkelkist!

Minimaal aantal deelnemers:
2

Tijdsduur:
2 uur (5 km)

Prijs:
Vanaf 9 jaar: € 9,95 p.p.

KICKBIKE SMOKKELTOCHT

Ontdek de geheimen van de smokkeltijd per kickbike! Met kaart, kompas en fotozoektocht gaan de deelnemers de omgeving verkennen. Tijdens de tocht komen de deelnemers op verschillende historische plekjes van het Landgoed Gorp & Roovert, waar er opdrachten en vragen gedaan moeten worden.

Minimaal aantal deelnemers:
2

Tijdsduur:
2 uur (6 km)

Prijs:
Vanaf 9 jaar: € 16,50 p.p.

DISCGOLF

Een attractieve sport voor jong en oud, overgewaaid vanuit de VS en afgeleid van golf. Na een uitgebreide instructie door een instructeur worden eerst werptechnieken zoals de forehand en de backhand, met de discs (lijkende op frisbees) geoefend.Vervolgens ga je met de materialen op pad. Het is de bedoeling om met zo weinig mogelijk worpen 9 holes van het parcours af te lopen. We hebben een mooi, uitdagend parcours voor jullie uitgezet in het Klim & Avonturenbos. Wie is de beste werper binnen de groep en wint deze activiteit?!

Prijs:

Vanaf 4 jaar: € 7,50 p.p.

DOUANE CODE KRAKER

Een ideale activiteit voor families en gezinnen met kinderen. Na een duidelijke uitleg ga je lekker zelf op avontuur in de bossen. Ga op pad met een GPS en roadbook en kraak verschillende codes om zo het geheim van de bende van Gorp te ontrafelen! De bende van Gorp waren vroeger beruchte smokkelaars. Wat is hun geheim waardoor ze lange tijd niet gepakt zijn?! Onderweg los je diverse puzzels en raadsels op en kom tot het sleutelwoorden verdien de smokkelprijs!

Prijs:

Vanaf 9 jaar: € 13,50 p.p.

TANDEM TOCHT

Ga op pad met een tandem en ontdek wat de omgeving van Goirle te bieden heeft. Je kan de tandem huren voor 3 of voor 6 uur, er gaan 2 personen op 1 tandem. Onze instructeurs kennen de omgeving van Goirle op het duimpje, daarom krijg je aan het begin tips en tricks over een mogelijke route die langs diverse hotspots komt. Je kan middels een QR code meer informatie vinden over de hotspots waar je voorbij komt fietsen. Voor gezinnen is het leuk om een ronde te maken op zoek naar de Goolse Geheimen, met o.a. recreatieplas ’t Zand en schijnvliegveld de Kiek. Voor de recreatieve gast zijn er tips over een route langs bezienswaardigheden en uiteraard gezellige terrasjes!

Prijs:
3 uur: € 10,50 per tandem
6 uur: € 13,50 per tandem

E-CHOPPER TOCHT

E-Chopper rijden is super leuk! Het is fluisterstil (het is namelijk elektrisch) en je mag zonder helm op rijden. Heerlijk die wind door je haren en lekker ontspannen cruisen door de Brabantse natuur. Onze instructeurs kennen de omgeving van Goirle op het duimpje, daarom krijg je aan het begin tips en tricks over een mogelijke route die langs diverse hotspots komt. Je kan middels een QR code meer informatie vinden over de hotspots waar je voorbij komt gereden. Cruise over de aangrenzende landgoederen richting Esbeek en kom langs de ‘Andrea Schotel kunstroute’. Maakeen stop bij het gezellige terras van het Brabantse ‘herbergske In den Bockenreyder’ en maak de route compleet met een stop bij d’n Flaestoren. Een bijzondere uitkijktoren over een prachtig stuk landschap.

Prijs:
2 uur: € 31,50 per tandem
4 uur: € 51,50 per tandem

BOOGSCHIET CLINIC

ClinicEen verrassende clinic over handboogschieten. Na een uitgebreide instructie ga je een uur handboogschieten. Er komen verschillende vormen van schieten op het doel voorbij. Zo verdien je punten om te mikken op volgorde van de kleuren van de Nederlandse vlag of ga je mikken op opgeblazen ballonnen! Daarbij is er ook een combinatie opdracht met Archery Tag handbogen. Wie behaalt de meeste punten binnen het groepje?!

Prijs:
Vanaf 9 jaar: € 13,50 p.p

DIRECT RESERVEREN

De parcours zijn te reserveren aan de bar of via onderstaand formulier. Geef bij ‘opmerking’ aan welke activiteit uw voorkeur heeft.

Vul het formulier in om een reservering te maken. Wij nemen bij ontvangst van uw aanvraag contact met u op om de reservering compleet te maken.