Roovertsche Leij

Kinderfeestje

KLIM & ZIP FEESTJE
VANAF 9 JAAR

Kom Fun Klimmen en bedwing uitdagende klimobjecten in het Klim & Avonturenbos! Beklim een hoog touwnet, de jacobsladder, de monkey-climb en kijk hoe ver je komt op de klimwand. Ook hangen er kantelladders en kan je je balans oefenen op de slackline.

Minimaal aantal deelnemers:
8

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
Vanaf 9 jaar: € 19,00 p.p.

FUN KLIM FEESTJE
VANAF 7 JAAR

Na een ontvangst met feestelijke snoepcake en ranja begint jullie avontuur. Dit bestaat uit het beklimmen van een klimwand, hoognet, pamper jump en nog vele andere hoogte onderdelen. Ook zijn er enkele onderdelen bij de grond om even bij te komen of voor de kinderen die niet alle onderdelen durven te doen.

Minimaal aantal deelnemers:
8

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
Vanaf 7 jaar: € 19,00 p.p.

KLIM SPECIAL FEESTJE
VANAF 9 JAAR

Na ontvangst begint het klim avontuur! Klim en klauter gedurende 3 uur naar hartelust op ALLE klimactiviteiten. Bij deze activiteit combineer je FUN Klimmen met Klim & Zip. Als afsluiting krijgen de kinderen iets lekkers mee naar huis. FUN Klimmen: doe mee aan tien verschillende activiteiten tijdens FUN Klimmen! De hoogte varieert van 1,5 tot maar liefst 12 meter. De 10 activiteiten die je gaatdoen bestaan uit: Klimwand | Hoog net (2x) | Monkey Climb (2x) | Free Fall | Pamper Jump | Slackline | Kantelladder | Boulderen | Klim TwisterKlim & Zip: klauter over hoge bruggen, bedwing touwnetten en suis naar beneden op de zip-lines (tokkelbanen). Tijdens Klim & Zip ga je de 3 klimparcoursen beklimmen.

Minimaal aantal deelnemers:
8

Tijdsduur:
3 uur

Prijs:
Vanaf 9 jaar: € 24,50 p.p.

SURVIVAL FEESTJE
VANAF 7 JAAR

De kinderen worden ontvangen met ranja & snoepcake. Vervolgens gaan we het bos in en maken een Survivaltocht die uitkomt bij een kantelladder en kabelbaan over een sloot. Aangekomen bij de boogschietbaan kunnen alle kinderen schieten (met speciale kinderbogen) om hiermee materiaal te verdienen waarmee ze aan het einde van de middag een vuur maken. We sluiten de middag af met roosteren van marshmallows.

Minimaal aantal deelnemers:
8

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
Vanaf 7 jaar: € 19,00 p.p.

SHOOTING FEESTJE
VANAF 9 JAAR

Leef je uit tijdens dit shooting kinderfeestje bij het Klim & Avonturenbos! 
De kinderen worden ontvangen en gaan op pad met een eigen instructeur. Na afloop krijgen de kindjes iets lekkers mee naar huis. Tijdens dit feestje ga je op allerlei manieren schieten met, tegen en op elkaar.

Minimaal aantal deelnemers:
8

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
Vanaf 9 jaar: € 19,00 p.p.

Avonturen pad
(rolstoel vriendelijk)

Middels een educatieve gids “Survival of the Fittest” volg je het leerzame parcours waarbij je allerlei geheimen van de natuur leert kennen/ontdekken.

Prijs:
€ 4,00 per boekje (leden Brabants Landschap € 2,00).

(2 tot 4 pers. per boekje).

Een greep uit de mogelijkheden

Boek via ons uw activiteit bij Rock ’n Rivers,
en we kunnen u volledig ontlasten door het complete eet – drink- en arrangement te verzorgen.
Informeer naar de mogelijkheden.

DIRECT RESERVEREN

De parcours zijn te reserveren aan de bar of via onderstaande website.