Roovertsche Leij

Klimbos & Durfbos

KLIM & ZIP

Je staat op het punt om je grenzen te verleggen. Je kijkt nog een keer naar beneden en dan…..suis je tussen de boomtoppen door! Klauter over spannende bruggen, bedwing hoge touwnetten en laat je gaan op de zip-lines (tokkelbanen) bij Klimenavonturenbos.nl.

Tijdsduur:
2 uur

Prijzen:
9 t/m 12 jaar: € 17,50 p.p.
Vanaf 13 jaar: € 21,50 p.p.

FUN KLIMMEN

Kom Fun Klimmen en bedwing uitdagende klimobjecten in het Klim & Avonturenbos! Beklim een hoog touwnet, de jacobsladder, de monkey-climb en kijk hoe ver je komt op de klimwand. Ook hangen er kantelladders en kan je je balans oefenen op de slackline.

Tijdsduur:
2 uur

Prijzen:
6 t/m 12 jaar: € 17,50 p.p.
Vanaf 13 jaar: € 21,50 p.p.

KLIM SPECIAL

Klim en klauter gedurende 3 uur naar hartelust op ALLE klimactiviteiten van het Klim & Avonturenbos. Bij deze activiteit combineer je FUN Klimmen met Klim & Zip. FUN Klimmen: doe mee aan tien verschillende activiteiten tijdens FUN Klimmen! De hoogte varieert van 1,5 tot maar liefst 12 meter. De 10 activiteiten die je gaatdoen bestaan uit: Klimwand | Hoog net (2x) | Monkey Climb (2x) | Free Fall | Pamper Jump | Slackline | Kantelladder | Boulderen | Klim TwisterKlim & Zip: klauter over hoge bruggen, bedwing touwnetten en suis naar beneden op de zip-lines (tokkelbanen). Tijdens Klim & Zip ga je de 3 klimparcoursen beklimmen.

Tijdsduur:
3 uur

Prijzen:
9 t/m 12 jaar: € 22,00 p.p.
Vanaf 13 jaar: € 26,00 p.p.

HIGH EVENTS

Slinger hoog tussen de bomen met de Big Swing (rolstoelvriendelijk), maak een zo hoog mogelijke toren van kratjes en beklim de pamperpaal. Verroer je niet wanneer de zwerfkei op je afkomt tijdens de pendule opdracht, oefen je balans op de slackline en test het vertrouwen binnen de groep bij de vertrouwensval.

Minimaal aantal deelnemers:
20

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
Vanaf 13 jaar: € 32,50 p.p.

DIRECT RESERVEREN

De wandelroutes zijn te boeken aan de bar of via onderstaand formulier.

Vul het formulier in om een reservering te maken. Wij nemen bij ontvangst van uw aanvraag contact met u op om de reservering compleet te maken.