Roovertsche Leij

Outdoor

OUTDOOR CHALLENGE

In teams ga je de strijd aan op 7 outdoor activiteiten (o.a. boogschieten, constructie opdrachten en transport game).

Deze zijn geschikt voor alle leeftijden en het team dat het beste samenwerkt wordt aan het einde van de activiteit gehuldigd. 

Minimaal aantal deelnemers:
10

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
Alle leeftijden: € 23,50 p.p.

SHOOTING GAMES

Wij bieden een fantastisch uitje waarbij u mag schieten met een kruisboog, handboog en zelfs een luchtbuks. Voor kinderen jonger dan 16 jaar is er blaaspijp- en katapult schieten in plaats van kruisboog en luchtbuks. Het spannendste schiettoernooi!

Minimaal aantal deelnemers:
10

Tijdsduur:
2 uur

Prijs Vanaf 9 jaar:
€ 22,50 p.p.

BUSHCRAFT VUURSPEL

Een spannend spel waarbij je oriëntatie en bushcraft vaardigheden op de proef worden gesteld. Tijdens het finalespel maakt elk team zo snel mogelijk een vuur met de aanwezige hulpmiddelen. Brandt het vuur eenmaal goed, dan laat elk team een bio wensballon zo lang mogelijk zweven.

Minimaal aantal deelnemers:
10

Tijdsduur:
2 uur

Prijs: Vanaf 12 jaar:
€ 26,50 p.p.

MOUNTAINBIKEN

Eerst volgt een instructie over de omgang met de mountainbike. Daarna duiken we de bossen in en rijden we via mooie, smalle singeltracks langs beekjes, weilanden en vergezichten. Zo nu en dan doemt een kort steil klimmetje op. Even aanzetten en je bent boven.

Minimaal aantal deelnemers:
10

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
Vanaf 12 jaar: € 32,50 p.p.

SMOKKELMISSIE - GERICHT OP COMMUNICATIE

In teams probeer je tijdens deze missie zoveel mogelijk smokkelpunten te verdienen. Communiceer met portofoons en loods elkaar naar diverse punten in de omgeving. Dit is nodig omdat de teams de ‘verkeerde helft’ van de kaart hebben. Onderweg zijn er diverse leuke doe- en denk opdrachten waarmee smokkelpunten verdiend worden.

Minimaal aantal deelnemers: 20

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: Vanaf 18 jaar: € 27,50 p.p.

Archery Tag

Een spannend actiespel waarbij je in teams tegen elkaar speelt. Elke deelnemer heeft een boog waarmee je probeert tegenstanders en targets te raken. Het speelveld heeft diverse obstakels waar je achter kan schuilen. Super spannend, maar wel 100% veilig! Door de pijlpunten van zacht schuim en een gezichtsbeschermer loop je geen blauwe plekken op.

Minimaal aantal deelnemers: 10

Tijdsduur: 1,5 uur

Prijs: Vanaf 12 jaar: € 19,95 p.p.

DIRECT RESERVEREN

De parcours zijn te reserveren aan de bar of via onderstaand formulier. Geef bij ‘opmerking’ aan welke activiteit uw voorkeur heeft.

Vul het formulier in om een reservering te maken. Wij nemen bij ontvangst van uw aanvraag contact met u op om de reservering compleet te maken.