Roovertsche Leij

Teambuilding

Outdoor Challenge

In teams ga je de strijd aan op 7 outdoor activiteiten (o.a. boogschieten, constructie opdrachten en transport game).

Deze zijn geschikt voor alle leeftijden en het team dat het beste samenwerkt wordt aan het einde van de activiteit gehuldigd.

Minimaal aantal deelnemers:
10

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
Alle leeftijden € 23,50

Voor meer mogelijkheden bij Rocks ’n Rivers, verwijzen we graag naar hun website: klimenavonturenbos.nl . Wij helpen u graag bij het vinden en boeken van een passende activiteit voor uw groep!

Smokkelmissie

In teams probeer je tijdens deze missie zoveel mogelijk smokkelpunten te verdienen. Communiceer met portofoons en loods elkaar naar diverse punten in de omgeving. Dit is nodig omdat de teams de ‘verkeerde helft’ van de kaart hebben. Onderweg zijn er diverse leuke doe – en denk opdrachten waarmee smokkelpunten verdiend worden.

Minimaal aantal deelnemers:
10

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
€29,50 p.p. (excl. btw)

STRIJD DER ELEMENTEN

Bij dit programma verdient elk team elementen door het uitvoeren van zoveel mogelijk korte denk-, doe-, durf- en droom-opdrachten (o.a. vertrouwensval, jongleren, koorddansen, muziek-compilatie, out-of-the-box-denken en ligfietsparcours). Door deze variatie is er voor elke deelnemer wel een leuke activiteit.

Minimaal aantal deelnemers:
20

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
€ 39,50 p.p.

Tijdsduur:
4 uur

Prijs:
€ 49,50 p.p.

Gps Smokkel Wandeltocht

Ontdek de geheimen van de smokkeltijd, de geschiedenis van de bijzondere families die hier woonden en de drama’s die zich in de oorlog afspeelden. Deze GPS route leidt naar de bijzondere en historische plekjes van het Landgoed Gorp & Roovert.

Door de GPS tocht af te leggen en de smokkelvragen en -raadsels te beantwoorden, verdient elke deelnemer een prijs uit de smokkelkist.

Minimaal aantal deelnemers:
2

Tijdsduur:
2 uur

Prijs:
€9,95 p.p

Shooting games

Een spannend schiettoernooi waar iedereen aan kan deelnemen.

Na een instructie schiet iedereen met: Handboog | Kruisboog | Luchtbuks

Minimaal aantal deelnemers:
10

Tijdsduur:
2 uur

prijs:

€ 23,50 p.p.

Een greep uit de mogelijkheden

Boek via ons uw activiteit bij Rock ’n Rivers,
en we kunnen u volledig ontlasten door het complete eet – drink- en arrangement te verzorgen.
Informeer naar de mogelijkheden.

DIRECT RESERVEREN

De parcours zijn te reserveren aan de bar of via onderstaand formulier. Geef bij ‘opmerking’ aan welke activiteit uw voorkeur heeft.

Vul het formulier in om een reservering te maken. Wij nemen bij ontvangst van uw aanvraag contact met u op om de reservering compleet te maken.